Квіти, праски, телевізори: чим у Луцьку вітали освітян. ФОТО

Квіти, праски, телевізори: чим у Луцьку вітали освітян. ФОТО

Кілька сотень педагогів у святковому вбранні та піднесеному настрої зібралися під одним дахом, аби послухати привітання з нагоди їх професійного свята.

Вже цієї неділі освітяни Волині та всієї України відзначатимуть День учителя, – пише Район.Луцьк.

Саме тому ще в четвер почали лунати численні привітання у адресу працівників галузі. Зокрема, в четвер, 4 жовтня, вчителів вітали представники Волинської ОДА та обласної ради. Урочистості відбулися у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Спершу до слова покликали очільника Волинської ОДА Олександра Савченка. Він розповів про освітні програми, у яких Волинь є лідером, а також наголосив, що завдяки волинським освітянам область показує гідні результати на всеукраїнському рівні. Цього року, до речі, перемогу у двох із п'яти номінацій всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» здобули саме педагоги нашої області.

Олександр Савченко вручив нагороди за особливі здобутки в професії кільком десяткам педагогів та керівників відділів і управлінь освітньої галузі Волині. Вчителі отримали подяки, квіти та грошові премії. Дехто поїхав додому з паровими прасками.

Далі до слова запросили представника Волинської обласної ради, який привітав свою частину освітян. Зі сцени вчителі спускалися з аналогічними квітами-подяками-преміями, однак декому дістався навіть телевізор.

Тим часом у залі сиділа начальниця управління освіти Луцької міської ради Зиновія Лещенко. Міська рада, за попередніми анонсами, вітатиме освітян у п'ятницю, 5 жовтня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Опалювальний сезон у Луцьку може не стартувати 15 жовтня
Наступна новина Ексклюзивні фото з весілля редакторки луцького інтернет-видання
Останні новини
Схожі новини