«Квитки можуть бути по 0,99 євро» – популярний в Україні авіаперевізник

«Квитки можуть бути по 0,99 євро» – популярний в Україні авіаперевізник

Виконавчий директор ірландського лоукостера Ryanair Майкл ОʼЛірі заявив, що компанію «майже не хвилює» вартість квитків, їй головне «знову підняти літаки в повітря».

Про це пише Громадське з посиланням на Reuters.

Директор вважає, що ринок авіаперевезень відновиться швидко, але ціни на квитки можуть бути нижчі.

«Нас майже не хвилює, чи це буде 9,99 євро, 4,99, 1,99 або 99 центів за місце. Наша основна справа за — за короткий термін повернути наших пілотів, бортпровідників та літаки у небо, а не заробити грошей», — зазначив ОʼЛірі.

Водночас глава компанії припускає, що 2021 рік може стати успішним роком для заробітку. Хоча квитки можуть бути дешевшими, ніж раніше, фінансова ситуація покращиться завдяки падінню цін на нафту та зниженню аеропортових зборів.

ОʼЛірі також вважає, що літом 2021 року туристи захочуть реалізувати скасовані плани 2020 року.

Раніше у Ryanair заявляли, що не очікують відновлення польотів у травні. Вони чекають, коли уряди скасовуватимуть обмеження через пандемію коронавірусу.

Довідково: Ryanair – одна з найбільших в Європі бюджетних авіакомпаній. Головний офіс у Дубліні (Ірландія). Член Європейської Асоціації дешевих Авіакомпаній (Дешеві авіалінії). Здійснює рейси з таких українських міст як Київ, Львів, Одеса, Харків, Херсон.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь і коронавірус: один видужав. 8 нових хворих. Відомо, де знайшли
Наступна новина У Луцьку з'явився новий вид зовнішньої реклами. У чому новизна? Чи не буде відволікати водіїв?
Останні новини
Схожі новини