У Луцьку з'явився новий вид зовнішньої реклами. У чому новизна? Чи не буде відволікати водіїв?

У Луцьку з'явився новий вид зовнішньої реклами. У чому новизна? Чи не буде відволікати водіїв?

У Луцьку з’явився новий вид зовнішньої реклами – LED-відеоекран над автомобільною трасою. Компанія «Брендборд» спільно з компанією «Аполінарія» встановили перший такий екран біля шляхопроводу на проспекті Соборності. До кінця року обіцяють поставити у місті як мінімум ще два такі екрани. 

Директор «Брендборду» Сергій Ковальчук розповів «Першому» більше про такі екрани.

Перший екран запрацював у Луцьку у п'ятницю, 17 квітня поблизу гіпермаркету «Там Там».

«Місто вимагає скорочення бордів. Отож переходимо на такі конструкції. Багато таких не встановиш, адже вони доволі вартісні. А реклама в таких містах як Луцьк, дешевша, ніж, скажімо у Львові чи Києві» - каже Сергій Ковальчук.

До кінця року компанія планує встановити такі ж екрани ще біля двох шляхопроводів: на вулицях Рівненській і Ковельській.

У чому інноваційність такої реклами для Луцька?

У Луцьку і раніше встановлювали відеоекрани, але хіба на фасадах будівель або у пішохідних зонах. На них реклама транслювалася у форматі відеороликів зі звуком.

А LED-відеоекран на мості біля «Там Таму» - це такий собі відео-білборд. Це формат сіті-борду, які встановлюють уздовж автомобільних доріг замість бордів. Рекламувати на них ефективніше статичні зображення чи невеликі відеоролики без звуку. Адже час контакту з зором споживача - всього кілька секунд.

«Клієнти купують у нас час і періодичність показу. Також іншим рекламним агенціям ми надаємо можливість управляти наповненням свого блоку просто з власного офісу. Такого функціоналу та технологій досі у Луцьку не було» - пояснив Сергій Ковальчук.

Чи загрожують такі екрани безпеці руху?

Сергій Ковальчук не вважає, що цей екран може стати причиною дорожньо-транспортних пригод:

«Водії, звичайно відволікаються. Як і на будь-який білборд. Але вони бачать екран здалеку, і він не є для них несподіванкою. Тож контроль над дорогою вони не втрачають. Тим паче, на цьому відрізку шляху на дорогу не вибігають пішоходи» – пояснює директор компанії «Брендборд».

«Поліція вивчила усі обставини і погодила це місце розташування» - додав він.

До речі, саме ці обставини і зумовлюють той факт, що й інші екрани компанія встановлюватиме саме біля шляхопроводів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Квитки можуть бути по 0,99 євро» – популярний в Україні авіаперевізник
Наступна новина «Я людина мисляча. Пішов у церкву, бо там усе з розумом» - луцький підприємець Василь Цапюк
Останні новини
Схожі новини