«Ласку» просять самостійно шукати гроші на утримання тварин

«Ласку» просять самостійно шукати гроші на утримання тварин

Комунальне підприємство «Ласка» має залучати більше грантів та фінансових допомог і бути більш самостійним у фінансовому плані, аби не витрачати кошти міського бюджету. 

Про це зазначили депутати луцької міської ради на комісії  з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства у вівторок, 27 листопада, – пише Інформаційне агентство ВолиньРоst.

Зазначимо, що загалом з міського бюджету на потреби комунального підприємства планують виділити 5 мільйонів 600 тисяч гривень. Ці гроші хочуть спрямувати на зарплату працівників, ремонтні роботи, купівлю медикаментів та препаратів, які необхідні для вакцинації та стерилізації тварин. 

Депутати підтримали проект рішення, проте наголосили, що у подальшому підприємство має шукати інші шляхи фінансування, працювати над залученням грантів та допомог від благодійних організацій. 

Відтак, доручили КП «Ласка» напрацювати відповідні пропозиції та через три місяці прозвітуватися перед міською радою. 

«Ми зацікавлені в тому, аби ви не з’їдали міський бюджет. Які заходи будуть проводитися в частині залучення коштів? Я маю на увазі грантів та допомог. Ми мусимо комплексно підходити до цих питань. Маємо напрацювати такі програми, аби міський бюджет не фінансував будівництво корпусів та вольєрів. Через три місяці готуйтеся надати інформацію не тільки про те, як освоїти 6 мільйонів гривень, а й про те, що ви вже напрацювали», – зазначив голова комісії Андрій Козюра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі під Луцьком загорілася вантажівка
Наступна новина Юні лучани перемогли на всеукраїнському турнірі з хокею пам'яті Хурсенка. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини