У Луцькому зоопарку відновили екскурсії

У Луцькому зоопарку відновили екскурсії

У Луцькому зоопарку з 23 березня відновили екскурсії. У звіринці на місяць-півтора раніше, ніж зазвичай розпочався весняно-літній сезон.

Про це розповіла Суспільному директорка установи Людмила Денисенко.

Зі слів Людмили Денисенко, 95 % колекції тварин вже можуть побачити відвідувачі. Каже, із зимової сплячки днями вийшли бурі ведмеді.

«Дуже приємно, що із зимової сплячки вони вийшли не зовсім схудлі, через те, що вони не харчувалися в цей період. Один ведмідь у нас лише він ніколи не впадає в зимову сплячку, це той ведмідь, який було знайдено у 2011 році біля села Брище», – розповідає Людмила Денисенко.

З приходом тепла кількість відвідувачів у зоопарку помітно збільшилася, – каже годувальник тварин Андрій Грисюк. Додає: у нього додалося роботи біля тварин.

На першу в цьому році екскурсію приїхали учні гімназії №4 із міста Ківерці.

Екскурсовод Світлана Соколюк розповідає дітям найцікавіші факти про мешканців зоопарку. Каже: за такої аномально теплої погоди, як для березня місяця, весняний сезон у Луцькому зоопарку розпочався раніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тероборонівці на Волині випробували бронеавтомобіль «Вовкулака»
Наступна новина У бою за Україну загинув 50-річний захисник Михайло Михальчук з Волині
Останні новини
Схожі новини