ЛДБК не підвищуватиме ціни на житло, - Руслан Вайман

ЛДБК не підвищуватиме ціни на житло, - Руслан Вайман

За розрахунками Мінрегіонбуду, опосередковані ціни на квадратний метр житлової нерухомості для Луцька у 2018 році встановлені на рівні 14 тисяч гривень. Про це у інтерв’ю для щотижневої рубрики Людина Часу на Першому розповів відомий луцький забудовник Руслан Вайман.

 «Сьогодні ціна в Луцьку, якщо я не помиляюся – від 11 до 13,5-14 тисяч гривень за квадрат. Фактично, ціна залежить від будівельних матеріалів, від комплектуючих, бо частина їх купується, на жаль, за євро і долари. Тому і курс долара впливає на ціну. Також на це впливає дохід населення, відсутність кредитів»,  - пояснює Руслан Вайман.

Також забудовник відзначає, що ціна залежить від кредитів в банку, облаштування газових та електромереж, заробітної плати а також обсягу відрахування за пайову участь.

«Ми би дуже хотіли зменшити ціни, але ми не можемо їх опустити нижче собівартості. Ціна просто не може бути меншою. Але беззаперечно, будівництво повинно мати належну якість. Тому має бути розумна межа ціна/якість. Ціна - це не лише та сума, за яку ви купили квартиру сьогодні, а й те, скільки вам потрібно буде платити за утримання квартири надалі. Бо ніхто того житла не буде купувати, якщо будуть холодні стіни і погані вікна», - переконаний забудовник.

Таким чином, Руслан Вайман запевнив, що доки буде змога, то «Луцький домобудівельний комбінат» не буде підвищувати ціни, бо «це комплексне складне питання в яке треба вписуватись».

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: «Одна робота, одна дружина, одна собака», - луцький забудовник Руслан Вайман


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький Шварценеггер, 300 тисяч фальшивих гривень, вакцинування на Волині: ТОП-3 за 31 січня
Наступна новина Операція «Акциз-2018»: на Волині вкотре припинено діяльність підпільної АЗС
Останні новини
Схожі новини