#Лідерка_яка_надихає: українців закликають розповідати про жінок, які надихають

#Лідерка_яка_надихає: українців закликають розповідати про жінок, які надихають

Віце-прем’єр-міністр України, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Генадій Зубко започаткував челендж #Лідерка_яка_надихає. 

Політик запропонував українцям знайти і наповнити Міжнародний день боротьби за права жінок власним, унікальним смислом. 

Читати також: Чого хочуть жінки: соціологи підказали, що подарувати коханій на 8 березня

«Давайте і на перспективу шукати своє свято з глибокими українськими традиціями і цінностями, та знайдемо лідерку, яка нас надихає», – каже Зубко. 

 

#Лідерка_яка_надихає В історії та сучасності України є багато жінок-лідерок, сильних і яскравих, які надихали і надихають своїм прикладом всіх нас! Спонукають не здаватись, йти вперед, досягати успіху й перемагати. Пропоную знайти і наповнити Міжнародний день боротьби за права жінок власним, унікальним смислом. Давайте і на перспективу шукати своє свято з глибокими українськими традиціями і цінностями, та знайдемо лідерку, яка нас надихає. ❗Сьогодні започатковую челендж #Лідерка_яка_надихає. Пропоную всім небайдужим долучитись до нього та розповісти про українок, які надихають саме вас: творчинь і спортсменок, політикинь та винахідниць, волонтерок та військових, експерток та громадських діячок, керівниць громад та ОСББ, депутаток та спеціалісток на державній службі. Давайте зробимо це не лише у свято, а й протягом усього року. Передаю челендж лідерці, яка завжди надихає мене - моїй дружині Людмила Зубко та моєму колезі Міністру культури Євген Нищук. А також колегам і колежанкам з Уряду та Парламенту. З Volodymyr Groysman, Степан Кубів, Павло Розенко, Ivanna Klympush-Tsintsadze ,Володимир Кістіон,В'ячеслав Кириленко, Тарас Кутовий, Arsen Avakov, Остап Семерак, Ігор Насалик ,Юрій Стець ,Volodymyr Omelyan, Ігор Жданов, Степан Полторак, Лілія Гриневич, Уляна Супрун, Андрій Рева, Олександр Данилюк, Павло Петренко, Oleksandr Saenko, Олена Кондратюк, Iryna Gerashchenko, Марія Іонова, Ірина Луценко, Світлана Войцеховська, Svitlana Zalishchuk, МФО "Рівні можливості"/Equal Opportunities Caucus, Вячеслав Негода, Lev Partskhaladze, Iryna Gnutova, Надежда Аверкина, Надія Бондарчук, Ольга Рябова

Posted by Геннадій Зубко on Wednesday, 7 March 2018

Читати також: 8 березня: яка справжня історія цього свята – Клара Цеткін, євреї та повії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у світі найкраще народитися жінкою: рейтинг країн
Наступна новина Депутат Луцькради Сергій Шкода вітає лучанок зі святом 8 березня
Останні новини
Схожі новини