Лікарня у Володимирі може отримати статус кластерної

Лікарня у Володимирі може отримати статус кластерної

Сьогодні, 19 серпня, відбулась 16-та позачергова сесія Володимирської міської ради, порядок денний якої був не надто чисельним, проте дуже важливим.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці міського голови Ігоря Пальонки.

Депутати розглянули внесення змін до бюджету, які стосувались медицини та безпеки.

Аби володимирська лікарня могла отримати статус кластерної, з міського бюджету  запропонували виділити понад 68 мільйонів гривень на придбання ангіографа та ремонт приймального відділення.

Зміни до бюджету передбачали і розподіл додаткових коштів на потреби наших захисників. Відповідно до тих бюджетних запитів, які надійшли від військового командування, для військової частини та добровольчого формування територіальної громади виділили приблизно 15 мільйонів гривень.

«Дякую депутатам, що, попри дискусії, ми мали можливість співпрацювати, спілкуватися, знаходити компроміси, бачити стратегію і головне – знати, як ми її хочемо реалізувати. Упевнений, що така командна робота є запорукою успішної громади. Спільно працюємо на перемогу», – підсумував Ігор Пальонка.

Читайте також: Родини загиблих Героїв із Луцької громади отримають допомогу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Юна волинянка – дворазова чемпіонка світу. Перемогу присвятила воїнам
Наступна новина На ставку втопився волинянин
Останні новини
Схожі новини