Лінія магазинів EVA забезпечила опорні лікарні України засобами дезінфекції

Лінія магазинів EVA забезпечила опорні лікарні України засобами дезінфекції

Лінія магазинів EVA забезпечила опорні лікарні України засобами дезінфекції на час карантину та пандемії COVID-19. Загалом, допомогу отримало понад 200 опорних лікарень на суму близько 500 тисяч гривень – миючі та дезінфікуючі засоби. 

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Розуміючи важливість допомоги медикам, які першими зустрічають та рятують коронавірусних хворих, Лінія магазинів EVA у співпраці з благодійним фондом «Коло» взяла шефство над понад 200 опорними лікарнями, де працюють сучасні герої та геройки в білих халатах», – розповіли у пресслужбі. 

Загалом компанія виділила:

  • понад 4 000 кілограмів прального універсального порошку;
  • 1 500 літрів антисептика;
  • 1 500 літрів рідкого звичайного мила;
  • 1 500 літрів антисептичного мила;
  • близько 2 500 літрів геля для туалета;
  • понад 2 000 літрів універсального миючого засобу;
  • 25 000 літрів білизни.

«Шефству передувала кропітка робота – переговори з головними лікарями цих медичних закладів, визначення обсягів необхідної допомоги, перелік конкретних засобів, яких вони найбільше потребують. Для кожної лікарні наші фахівці відібрали унікальні набори найнеобхідніших товарів. Найбільші за обсягом посилки будуть доставлені в лікарні Одеської, Львівської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Сподіваємось, що наші засоби гігієни та санітарії допоможуть захистити підшефні опорні лікарні, медики яких рятують коронавірусних хворих», — говорить виконавча директорка Лінії магазинів EVA Ольга Шевченко.

Підшефними лікарнями компанія опікуватиметься до кінця карантину, оскільки переконані, що тільки об’єднавши зусилля усіх небайдужих українців, країна зможе вистояти і перемогти вірус Covid-19 і повернутися до нормального повноцінного життя.

     

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова Федерації легкої атлетики України просить не робити зі стадіону у Луцьку ринок
Наступна новина Розширили перелік симптомів при COVID-19. Серед нових – тремтіння та біль у горлі
Останні новини
Схожі новини