Голова Федерації легкої атлетики України просить не робити зі стадіону у Луцьку ринок

Голова Федерації легкої атлетики України просить не робити зі стадіону у Луцьку ринок

Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул відповів на пропозицію нардепа Ігоря Палиці облаштувати ринок сільгосппродукції на стадіоні у Луцьку. Він вважає, що облаштування ринку на стадіоні «Авангард» завдасть непоправної шкоди синтетичному покриттю та газону.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Іноді добрі наміри приносять шкоду. В даному випадку непоправної шкоди може бути завдано синтетичному покриттю та газону стадіона. Луцький стадіон "Авангард" - одна з найкращих спортивних споруд для легкої атлетики країни. Тут відбувається левова частка національних змагань та велика кількість навчально-тренувальних зборів. І для збірної, і для тисяч дітей, що займаються на цьому стадіоні, втрата буде дуже болючою», – йдеться у дописі.

Також, Ігор Гоцул зауважує, що розуміє причини, які змушують власників робити такі пропозиції. Однак, наголошує, що окрім стадіону, у Луцьку є й інші площі, які можуть бути задіяні для організації торгових місць в умовах карантину.

«Ми розуміємо причини, які змушують власників робити такі пропозиції. Ми поважаємо право власників вільно розпоряджатися своїм майном. Ми щиро співчуваємо приватним підприємцям та фермерам, які в наслідок карантину втратили доходи. Але ми дуже просимо не допомагати одним категоріям за рахунок інших! Впевнений, що у Луцьку, окрім стадіону, є й інші площі, які можуть бути задіяні для, безумовно, благородної мети: організації нових торгових місць у складні для бізнесу часи», – зазначає голова Федерації легкої атлетики України.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку поліція склала 58 протоколів за порушення правил карантину
Наступна новина Лінія магазинів EVA забезпечила опорні лікарні України засобами дезінфекції
Останні новини
Схожі новини