Ліс біля села Запруддя Камінь-Каширського району рубають законно, – поліція

Ліс біля села Запруддя Камінь-Каширського району рубають законно, – поліція

Поліцейські перевірили повідомлення депутата однієї із громад Камінь-Каширського району про те, що біля села Запруддя нібито незаконно рубають ліс, і з’ясувалося, що порубка відбувалася на підставі лісорубного квитка та з усіма дозвільними документами.

Про це повідомляє Камінь-Каширський районний відділ поліції на своїй сторінці у фейсбуці.

«Днями в окремих ЗМІ та в ефірі одного із телеканалів з’явилися новини із гучними заголовками на кшталт «На Камінь-Каширщині безбожно рубають ліс», «На Камінь-Кашиpщині під документами низькосортної деревини перевозять високосортну (ВІДЕО)» тощо. Журналісти у своїх новинах посилаються на слова одного із депутатів Сошичненської громади, який повідомив до поліції про нібито неправомірні дії посадовців», – розповіли у поліції. 

Поліцейські перевірили ці повідомлення. 

«Встановлено, що порубка поблизу села Запруддя є законною. Вона відбувалася на підставі лісорубного квитка, з усіма дозвільними документами», – констатують правоохоронці.

Окрім того, спростували й інформацію про те, що нібито під документами низькосортної деревини перевозять високосортну. У цьому випадку, кажуть поліцейські, вони до перевірки залучили спеціалістів охорони лісу. 

«Відповідно до їх висновку, якість деревини відповідає зазначеній у товаро-транспортній накладній», – йдеться у повідомленні поліції. 

«Поліція рекомендує посадовим особам та всім, хто вважає себе громадськими активістами, не робити голослівних безпідставних заяв, а комунікувати з поліцією та дочекатись відповіді, а тоді залучати за потреби ЗМІ для висвітлення своїх позицій», – додають правоохоронці.

Читати також: Дикі кабани, олені та фазанарій: як на Волині лісівники розвивають мисливство


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні схвалили Календарний план вакцинації від COVID-19. Хто коли отримає безкоштовне щеплення
Наступна новина 4 685 захворіли, 11 317 одужали - covid-статистика на 30-е січня
Останні новини
Схожі новини