«Це тільки початок», – Ігор Поліщук про звільнення працівників Луцькради

«Це тільки початок», – Ігор Поліщук про звільнення працівників Луцькради

У Луцькій міськраді обіцяють продовжити процес реорганізації структури. Так, зазначають, що до працівників, які не є ефективними у роботі, будуть «прийматись міри».

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови, пише ІА «Волинські Новини».

Нагадаємо, у Луцькій міськраді депутати ухвалили рішення про скорочення штату міськради. Зокрема скоротили кількість виконавчих органів із 38 до 36, а також звільнили 25 працівників.

Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що це лише початок змін в управлінні міста.

«Це тільки початок тих процесів трасформації. Єдиною метою є максимально ефективна і чітка робота структурних підрозділів. В подальшому будемо детально аналізувати роботу кожного підрозділу, відділу, департаменту і робити висновки щоб наша робота була максим чіткою і був максимальний ефект. Ми сповідуємо принципи роботи на результат і відповідального відношення до своїх обов’язків. Щодо тих, хто ці принципи не сповідує, хто приходить на роботу просто відбути робочий час, ми будемо приймати рішення», – запевнив він.

Читайте також: 100 днів мер. Ми поговорили з Ігорем Поліщуком


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До 1 липня запустять ковідні сертифікати, аби українці могли вільно подорожувати
Наступна новина Луцькі підземелля хочуть об’єднати
Останні новини
Схожі новини