Лісівників Волині привітали з професійним святом. Фоторепортаж

Лісівників Волині привітали з професійним святом. Фоторепортаж

Напередодні Дня працівника лісу волинських лісівників відзначили нагородами.

Урочистості відбулися в управлінні Волинського обласного лісового та мисливського господарства 13 вересня.

Вітали зі святом лісівників начальник ВОУЛМГ Олександр Кватирко, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Валентин Цьось, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, віце-канцлер управління Волинської єпархії Православної церкви України, протоієрей Олександр Безкоровайний, голова Волинської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк.

«У переддень свята я хотів би говорити про лісівничі теми, але реалії, в яких ми опинились, змушують говорити і про політику, тому в цій доповіді будуть різні акценти. Надто багато людей зацікавлені, щоб наша галузь перестала існувати», - сказав Олександр Кватирко.

Він підсумував, що вдалося зробити за рік, при цьому згадав і найбільші досягнення, і найбільші проблеми.

«Цього року ми вже не говорили так гостро про відсутність державного фінансування і проблеми, і навіть не так часто згадували про суттєве податкове навантаження. Ми навчились виживати у таких реаліях, будувати менеджмент, розвиватись і навіть працювати на рівні із соціально відповідальним бізнесом. Саме це врятувало підприємство, коли практично зупинився ринок деревини», - промовив керівник управління.

Він подякував усім, хто попри труднощі залишається працювати в лісі.

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович зауважила, що лісівники отримують більше претензій, ніж похвали, хоч насправді люди не розуміють, наскільки їхня праця важка.

«Треба підтримати цю сферу і дати їй поштовх. Намагатимусь все робити для того, щоб вашу діяльність так популяризувати, щоб вона мала гідну оцінку», - сказала голова Волиньради.

Вахович також порадила лісівникам підказувати новій владі, які в них є проблеми.

Лісівникам вручили низку нагород: почесні грамоти Кабінету Міністрів, подяки прем’єр-міністра, почесні грамоти Волинської ОДА, подяки Волинської обласної ради та Луцького міського голови, нагрудні знаки Державного агентства лісових ресурсів, а також медалі від військових.

Відзначили також школярів за перші місця в обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Людина і ліс».

За кращий малюнок грамотою Волинського ОУЛМГ нагородили Івана Брилюка з Бродів Ратнівського району.

За кращий твір – Дарину Талашук із села Кортеліси Ратнівського району.

За активність, креативність та постійну співпрацю з лісівниками спеціальним сертифікатом відзначили Ореста Мороза, студента Луцького НТУ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вистави надворі й на даху. У Луцьку стартував театральний фестиваль «Мандрівний вішак»
Наступна новина Депутат Балицький прокоментував скандал щодо збитків на 4 мільйони гривень
Останні новини
Схожі новини