«Лісові чорти» та «Вовча зграя»: на Волині розпочалася тринадцята «Звитяга». ФОТО. ВІДЕО

«Лісові чорти» та «Вовча зграя»: на Волині розпочалася тринадцята «Звитяга». ФОТО. ВІДЕО

У Ківерцівському районі  триває тринадцята теренова гра «Звитяга». Протягом чотирьох днів, 5-8 травня, 300 учасників з різних куточків України змагатимуться за першість та житимуть у повстанських умовах.

«Не так давно на цій землі точилась боротьба та лилася кров українців, місцевих хлопців. Ці ліси всіяні слідами боротьби. Наразі ми є вільними людьми, але несемо пам’ять про цей чин і продовжуємо цю справу на різних фронтах. «Звитяга» – це лише перших крок до чогось більшого, заклик кожного з вас іти вперед і працювати задля українських інтересів», – розпочав військово-патріотичну гру керівник «Національного Альянсу» Богдан Бальбуза.

Він розповів, що в перший день учасники до дванадцятої ночі мають отаборуватися та поставити свій прапор.

Оскільки «Звитяга» – це не лише спортивна гра, а й патріотична, то на учасників чекають ще й гутірки, на яких розповідатимуть про історичну спадщину України.

Богдан Бальбуза додав, що цьогорічна гра відрізнятиметься від попередніх, адже задля безпеки учасників вже відмінили бої у водоймах, будування барикад та масові нічні бої.

Тетяна Каркіч із команди «Лісові чорти» на «Звитягу» приїхала вдруге задля вражень та нових знайомств.

«Тут цікаво, є чому навчитися. Впевнена, що знайду нових друзів, як і торік. У грі мені подобається командний дух та суперництво з іншими гравцями. Як і на всіх вишколах «Національного альянсу», тут можна загартуватися і відчути справжній дух «Звитяги», – ділиться Таня.

Позмагатися сюди приїхали не лише волиняни, а й гості із сусідніх міст. Юля Банах із сотні «Вовча зграя» приїхала на Волинь із Черкаської області.

«Раніше брала участь у тереновій грі «Січ», яка проходила у нас і вже з півроку хотіла потрапити сюди. Я тут аби виграти, отримати позитивні емоції, познайомитися з крутими людьми та вийти за межі зони комфорту. Адже така рутина, як навчання-дім, дім-навчання втомлює, а тут ти вільний», – каже Юля.

До слова, організатори заходу розповіли, що учасників «видаляють» з табору, якщо ті починають вести себе неадекватно, також їх «витискають» за куріння, розпивання спиртних напоїв та лайку.

Текст та фото: Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому смердить: у Луцьку біля очисних споруд провели заміри повітря. ВІДЕО
Наступна новина Луцький волейбольний клуб «Олюртранс» вшосте став чемпіоном Волині
Останні новини
Схожі новини