Розповіли, хто може очолити Центр спорту, туризму та екскурсій на Волині

Розповіли, хто може очолити Центр спорту, туризму та екскурсій на Волині

На посаду Центру спорту, туризму та екскурсій претендує четверо людей.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Заступник керуючого справами, начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук розповіла, що конкурсна комісія рекомендували обрати керівником Богдана Бальбузу (на фото). Як виявилось, він має один рік педагогічного стажу замість трьох необхідних.

Щоб зрозуміти, чи варто довіряти керівництво Центром Бальбузі, комісія запропонувала йому розповісти про свої плани.

«Центр буде займатись не лише туризмом. Вагомою часткою буде національно-патріотичне виховання», – розповів Богдан Бальбуза. Він додав, що більше половини молоді хотіла б виїхати за кордон, тому підвищення рівня патріотизму на часі.

За словами Бальбузи, він залучатиме для розвитку Центру позабюджетні кошти, оскільки вже має досвід роботи у цьому напрямку. Протягом року він організовував різні заходи, на які вдалося знайти 850 тисяч фінансування. Богдан Бальбуза додав, що ним керує впевненість, що країну можна змінювати на всіх рівнях.

Серед претендентів на цю посаду були:

  • Толстіхін Леонід Миколайович, директор Центру туризму впродовж багатьох років;
  • Яцюк Ольга Богданівна, працівник Центру туризму (стаж педагогічної роботи 20 років);
  • Петрочук Дмитро Павлович (стаж педагогічної роботи понад 15 років);
  • Бальбуза Богдан Костянтинович (стаж педагогічної роботи 1 рік).

Заступник начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Тетяна Соломіна поінформувала, що Центр спорту, туризму та екскурсій зараз і так багато уваги приділяє питанням національно-патріотичного виховання та закликала членів комісії дотримуватись законності.

«Я за те, щоб не виникало нюансів», – зауважила вона. Леонід Толстіхін сказав, що конкурсна комісія помилилася, допустивши Богдана Бальбузу до конкурсу, оскільки у нього замалий стаж.

Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик наголосив, що всі члени конкурсної комісії одноголосно підтримали кандидатуру Богдана Бальбузи. Врешті комісія вирішила не підтримувати Бальбузу та рекомендувала винести це питання на розгляд сесії обласної ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Грибний сезон у волинському лісі. ФОТО
Наступна новина У Луцьку підрахували безпритульних собак. АНАЛІТИКА
Останні новини
Схожі новини