Локдаун цілої країни не плануємо, але жорсткіші обмеження можливі, – Шмигаль

Локдаун цілої країни не плануємо, але жорсткіші обмеження можливі, – Шмигаль
Фото ілюстративне

Уряд не планує запроваджувати тотальний локдаун на всій території України, але посилить карантинні обмеження, якщо ситуація з поширенням коронавірусу погіршиться.

Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав на засіданні Кабміну 4 листопада, інформує Українська правда.

«Всі ми бачимо, що країни Європи зачиняються на повторний жорсткий локдаун. Франція, Німеччина, Велика Британія, Чехія уже ввели жорсткі обмеження. При тому, що це країни із дуже потужними медичними системами і ресурсами.

Ми зараз не збираємося йти цим шляхом та вводити локдаун цілої країни. Але якщо ми побачимо подальше погіршення ситуації, то це фактично змусить уряд вдатись до більш жорстких обмежень», – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, 3 листопада ЗМІ повідомили, що з наступного тижня в Україні планують значно посилити карантинні обмеження. 

А 4 листопада журналістка Соня Кошкіна повідомила, що на засіданні Кабінету Міністрів 4 листопада можуть ухвалити нові рішення щодо карантину в Україні, зокрема ввести «карантин вихідного дня», а також до переліку вже існуючих трьох епідеміологічних зон додати зону з умовною назвою «чорна».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Безоплатна передача дитячої залізниці у комунальну власність Луцька неможлива, – Укрзалізниця
Наступна новина Уряд погодив звільнення голів трьох облдержадміністрацій
Останні новини
Схожі новини