Лучан кличуть на незвичайний фестиваль короткометражних фільмів

Лучан кличуть на незвичайний фестиваль короткометражних фільмів

У Луцьку проведуть кінофестиваль короткометражного кіно «Feel(m) Shorts». Захід відбудетьсяу п’ятницю, 7 грудня, о 19:30 у Молодіжному центрі Волині (вул. Градний Узвіз, 5).

Цього разу команда «Lutsk Night Cinema» об’єдналась із дистриб’юторською компанією «Kinolife Distribution», щоб лучани та гості міста побачили та відчули фестивальне кіно, – повідомляють організатори.

Тривалість кінопоказу: 101 хвилина. Країни: Франція, Великобританія, Німеччина. Всі стрічки озвучено українською мовою. Організатори наголошують, що  кожна із них зачіпає важливу соціальну тему, наділена художніми елементами. Кінострічки надихають, дивують, бентежать. Також кожен глядач може проголосувати за ту відеороботу, яка найбільше сподобалась.

«Надихайтеся та насолоджуйтеся якісним європейським коротким метром з нами! Готуємо вас до чогось дивовижного, незвичайного та курйозного. А ви готові відчути незвичайне кіно?» - звертаються організатори.

Вартість квитка - 30 гривень. Вікова категорія: 16+.

Крім нестандартного кіно, на глядачів чекає кава-брейк та фотозвіт. Забороняється приносити алкоголь або приходити у нетверезому стані. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Шацькому нацпарку зловили браконьєра. ВІДЕО
Наступна новина Четверо дітей-сиріт з Луцька отримають власне житло
Останні новини
Схожі новини