Лучан закликають підтримати на конкурсі екологічний проект аніматорів – «Планета Неяшок»

Лучан закликають підтримати на конкурсі екологічний проект аніматорів – «Планета Неяшок»

У конкурсі на визначення кращих громадських ініціатив Луцька у 2018 році можна підтримати проект аніматора Леоніда Тивонюка.

Зокрема, голова громадської організації «Імаго» Леонід Тивонюк виставив на голосування свій новий проект – екологічний ролик «Планета Неяшок» (серія 1: Сортування сміття).

«Створення анімації (укр. і англ. мовами) про сортування сміття, що підвищить екологічну свідомість громадян та візуально покаже вплив кожного вчинку на екологію Землі. Головний меседж - "Кожен із нас відповідальний за свої вчинки та дії"», – йдеться в описі проекту.

Як пояснив Леонід Тивонюк, анімацію буде виконано у ляльковій (об'ємній) техніці та з використанням комп'ютерної графіки. Демонстрація анімації відбуватиметься на переглядах, присвячених проблемам екології, а також роботи будуть знаходитися у вільному доступі в мережі Інтернеті.

Таким чином, на виготовлення екологічного ролику «Планета Неяшок» (серія 1: Сортування сміття) необхідно 50 900 грн.

Підтримати проект можна за цим посиланням: "Планета Неяшок".

Рішенням Луцької міської ради від 15.12.2017 № 35/6 було продовжено термін реалізації Програми підтримки ініціатив жителів міста Луцька на 2018 рік.

Конкурс на визначення кращих громадських ініціатив у 2018 році триватиме з   01 березня до 01 травня 2018 року.

Прийом анкет ініціатив проводитиметься у Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку (вул. Лесі Українки, 35) з 01 березня до 02 квітня 2018 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибори в ОТГ на Волині: електорат підкуплюють... курчатами
Наступна новина Байкери, шкіра і «залізні коні»: як у Луцьку відкривали мотосезон-2018 (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Останні новини
Схожі новини