Лучан зігріють сильними фільмами

Лучан зігріють сильними фільмами

У ніч і з суботи на неділю, 17-18 березня, у бібліотеці за адресою: проспект Президента Грушевського, 1, пройде березневий кінопоказ від проекту «Lutsk night cinema».

За кінострічки голосували підписники спільнот Facebook, vk та Instagram. За результатами голосування на кіноночі покажуть такі картини:

  • «Хокінг» (2004);
  • «Термінал»;
  • «Незламний»;
  • «Виклик»;
  • «Змінюючи реальність».

Як і завжди, кожен із глядачів зможе безкоштовно насолодитися смачненькими чаєм та кавою, поласує печивом. А також зробить світлини біля тематичної фотозони, з любов’ю підготовленої організаторами заходу.

Не забороняється приносити і щось своє – їжа, безалкогольні напої, покривала, подушки та все, що може зробити ваш кіноперегляд дуже комфортним та затишним. Рекомендується захопити із собою друзів, сім’ю чи другу половинку, а також зручне змінне взуття. Між стрічками глядачі зможуть взяти участь у цікавих та веселих конкурсах, де є шанс виграти призи від партнерів проекту.

Щоб прийти на кіноперегляд, потрібно зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/eGgCzGjsm2DPldEk2 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Тернопілі у відділені одного з банків недорахувалися 10 мільйонів гривень
Наступна новина Велика Британія висилає 23 російських дипломата і припиняє дипконтакти на високому рівні
Останні новини
Схожі новини