Лучанам покажуть драматичний фільм «На межі»

Лучанам покажуть драматичний фільм «На межі»
джерело фото: https://s.mind.ua

У Луцьку буде останній показ в рамках фестивалю Європейського кіно.

У п’ятницю, 31 серпня, о 19:00 у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний узвіз, 5) переглянуть драматичний фільм «На межі», – повідомляють організатори.

Команда «Lutsk Night Cinema» обрала цю кінострічку німецько-французького виробництва через її динамічність та повчальність. Фільм 2017 року озвучений українською мовою, він триває 106 хвилин.

Стрічка здобула декілька нагород у минулому році, зокрема премію на Канському кінофестивалі за найкращу жіночу роль та «Золотий глобус» за найкращий іншомовний фільм.

Вхід на захід є вільним. Реєстрація відсутня. Також на показі передбачені кава-брейк, безкоштовна поліграфічна продукція від організаторів та фотозвіт.

Із собою брати нічого не потрібно, крім друзів та бадьорого настрою. Глядачі розміщуватимуться на стільцях. Оскільки кінопоказ відбувається лише один раз, організатори рекомендують не пропустити такої унікальної нагоди.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для волинян хочуть розробити унікальні медичні браслети
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області в останній день літа
Останні новини
Схожі новини