У Луцьку мультфільмом закривають сезон кінопоказів просто неба

У Луцьку мультфільмом закривають сезон кінопоказів просто неба
джерело фото: uafilm.tv

У суботу, 1 вересня, стадіон СНУ ім. Лесі Українки востаннє цьогоріч прийме показ просто неба від «Lutsk night cinema».

Початок кінопоказу планується на 21 годину, – повідомляють організатори.

Цього разу вирішили зробити приємний подарунок не лише молоді, а й всім лучанам та гостям міста незалежно від віку. Таким подарунком виступить мультфільм студії PIXAR «Вперед та вгору».

«Це дуже сильний мульт. Він дає відчути важливість тих, хто навколо тебе, тих, хто тебе підтримує, змінює тебе. Кожен із тих, хто навколо нас, вносить щось нове, дає поштовх до розвитку, до втілення наших мрій. Якщо вам не вистачає мотивації до дії – тоді вам варто подивитись цю картину», – розповідають про стрічку.

Цього разу організатори вирішили подарувати глядачам дві різнопланові події, адже напередодні, 31 серпня, пройде показ фільму «На межі». І це буде останній показ фестивального європейського кіно цьогоріч.

Нагадуємо, що проект «Lutsk night cinema» пропагує здоровий спосіб життя, тому на подію не дозволяється приносити та розпивати алкогольні напої або приходити у нетверезому стані.

В зв’язку із погодними умовами рекомендується взяти із собою ковдри, каремати, декілька смаколиків та компанію чудових друзів, із якими можна добре провести час за кінопереглядом.

Захід є абсолютно безплатним, але ви можете допомогти проекту, кинувши гроші до традиційної банки-збиранки. Всі вкладення в банку підуть на розвиток проекту, адже організатори хочуть робити його ще кращим, крутішим та більш комфортним для своїх гостей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чистять захаращену територію в Старому місті. ФОТО
Наступна новина Повідомили, хто розважатиме лучан у День міста
Останні новини
Схожі новини