Лучани перемогли у чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

Лучани перемогли у чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

19-22 квітня відбулися чергові старти чемпіонату України зі спортивного орієнтування  у м. Олешки Херсонської області. Волинську область представляли 4 спортсмени з м. Луцьк, на чолі яких був директор луцького міського центру туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради Андрій Єрко.

Серед учасників також були вихованки цього центру: Ольга Гупало, Христина Мельник, Яна Микитюк. Всі вони повернулись з медалями.

Золотий хет-трик зробила Ольга Гупало (тренери Дмитро Петрочук, Олена Лучко). Серед 28 дівчат у своїй віковій групі, вона тричі була переможцем на різних дистанціях.

У складі естафетної команди, разом зі своїми подругами по команді Христиною Мельник (тренер Василь Войтович) та Яною Микитюк (тренер Ярослав Волинець), виборола срібло, пропустивши вперед команду-господарів. У віковій групі кому за 35 років, Єрко Андрій (тренер Черчик Олег) був срібним  та бронзовим призером чемпіонату.

Також зазначимо, що це був 2-й етап відбору на чемпіонат Європи, який відбудеться влітку в Болгарії  і Ольга Гупало достроково здобула право на місце у юнацькій збірній України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Митрополит Михаїл розповів, як зміниться життя українців після Томосу про автокефалію. ВІДЕО
Наступна новина Волинські митники запобігли контрабанді підозрілих речовин на «Ягодині»
Останні новини
Схожі новини