Лучани вимагають маршрутку від ЛПЗ до Вересневого

Лучани вимагають маршрутку від ЛПЗ до Вересневого

Мешканці двох сусідніх мікрорайонів Вересневе та ЛПЗ просять управління транспорту Луцької міськради відновити транспортне сполучення між ними.

Про це йшлося під час зустрічі 25 січня ініціативної групи з чиновниками, повідомляє Район.Луцьк.

«У зв’язку з відсутністю маршрутки №4 виникли проблеми з доїздом у двох цих мікрорайонах. Адже батьки зсушені водити дітей на Львівську, аби вони могли доїхати до школи. Також є люди на Вересновому, які працюють у садочках, школах на ЛПЗ, і їм теж потрібно добиратися на роботу. Тому ми будемо дуже втішені, якщо ви підете назустріч нам», – заявила представниця ініціативної групи мікрорайону ЛПЗ Наталія Гуркіна.

Вчителька початкових класів луцької школи №16 Світлана Яблончук зауважила, що у них попередньо була пропозиція змінити частково рух маршруту №23 від Воз’єднання не на Львівську, а на Данила Галицького через ЛПЗ й далі по маршруту.

Начальник управління транспорту Володимир Степанов наголосив, що до наступного засідання виконкому, що відбудеться 6 лютого, подадуть проект рішення про зміну руху маршруту №23, і виконком вирішуватиме, що робити далі: коригувати маршрут чи оголошувати новий конкурс на маршрут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Конкуренція на шоу дуже сильна, - 69-річна учасниця «Голосу» з Волині
Наступна новина У луцькому виші відкрили курси перепідготовки для екс-військових
Останні новини
Схожі новини