Конкуренція на шоу дуже сильна, - 69-річна учасниця «Голосу» з Волині

Конкуренція на шоу дуже сильна, - 69-річна учасниця «Голосу» з Волині
Лідія Горошко

69-річна волинянка Лідія Горошко розповіла, як наважилася на участь у шоу «Голос країни». Наразі вона є найстаршою учасницею за всі роки існування конкурсу. 

Про це вона розказала у інтерв’ю виданню «Твій Портал».

Нагадаємо, перший ефір 9-го сезону шоу відбувся у неділю, 20 січня, на каналі «1+1». Лідія Горошко виконувала пісню «Я козачка твоя» і на першому ж куплеті до неї повернулася Тіна Кароль.

За словами Горошко, претендентів на участь у «Голосі» було понад 10 тисяч. 

«Більше ніж 10 тисяч було самих лише претендентів, які проходили кастинги на участь у цих сліпих прослуховуваннях. Тому я дійсно щаслива, що мене вибрали. Я уже у групі Тіни Кароль. Уже проходять репетиції, на які я періодичну їжджу у Київ. Все інше нехай залишиться інтригою для наших глядачів», – сказала героїня.

На запитання, чи хотіли б вона перемогти, Лідія Федорівна відповідає: 

«Поганий той солдат, що не хоче бути генералом». Спочатку я пішла на шоу, аби додати впевненості у собі людям мого віку. А потім з’явився і азарт. Хочеться іти до кінця, хоч і не просто. Дуже сильна конкуренція», – зазначила Лідія Горошко. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у луцькій «Ласці» тваринам вживлюють чіпи. ВІДЕО
Наступна новина Лучани вимагають маршрутку від ЛПЗ до Вересневого
Останні новини
Схожі новини