У луцькому виші відкрили курси перепідготовки для екс-військових

У луцькому виші відкрили курси перепідготовки для екс-військових

У Східноєвропейському університеті імені Лесі Українки  відкрили курси  за програмою перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас.

Курси «Менеджмент безпеки бізнесу» реалізували  в рамках проекту «Допомога в соціальній адаптації звільнених військовослужбовців» за фінансової підтримки НАТО, – повідомляють на сайті вишу.

В.о. міського голови Луцької міської ради Григорій Пустовіт відзначив важливість курсів для військовослужбовців, які пройшли зону бойових дій і службу в ЗСУ, подякував університету, що не стоїть осторонь від цієї теми, і наголосив: «Ми повинні підтримувати людей, які звільнились і починають нове цивільне життя».

Зазначимо, з 2000 року  НАТО підтримує Україну в питаннях соціальної адаптації кадрових військовослужбовців, які прагнуть підвищити свої шанси на працевлаштування у цивільній сфері. Впродовж цих років курси відбулися більше ніж у 60-ти містах і селищах України.

Загалом близько 10 тис. колишніх військовослужбовців пройшли навчання за програмою НАТО з перепідготовки. У СНУ імені Лесі українки це вже друга група. Минулого року 28 військових завершили навчання з курсу «Менеджмент малого бізнесу». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани вимагають маршрутку від ЛПЗ до Вересневого
Наступна новина Волинянка отримала подяку від Порошенка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини