Лучани забивають каналізацію зіпсованою їжею на свята

Лучани забивають каналізацію зіпсованою їжею на свята
Фото: GidroGuru.com

Лучан просять не викидати зіпсовану їжу в унітаз, бо це забиває водопровідні труби. 

У час новорічних та різдвяних свят стрімко зростає кількість аварійних ситуацій на водопровідних мережах, масово утворюються закупорювання труб та серйозні засмічення каналізаційних мереж, в результаті чого каналізація стає непридатною до використання, – пише прес-служба Луцької міської ради. 

Люди викликають бригади аварійників, які змушені працювати в посиленому режимі, але кількість закупорювань труб у святковий період часто перевищує можливості аварійних служб.

Призводять до закупорювання каналізаційних мереж самі ж споживачі, які використовують унітаз замість смітника і зливають туди все без розбору – жири, зіпсовані салати, залишки їжі тощо.

65% каналізаційних мереж у Луцьку та навколишніх селах є застарілими, а кількість відходів, яку люди зливають в каналізацію, з року в рік лише зростає. В результаті створюються численні затори і поломки в роботі каналізації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рейковий автобус «Луцьк-Львів» тимчасово не курсуватиме
Наступна новина Скільки немовлят народились у Луцьку в новорічну ніч. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини