Лучанин Монатик - найдорожчий співак України

Лучанин Монатик - найдорожчий співак України
Дмитро Монатик (фото: ivona.bigmir.net)

Співак з Луцька Дмитро Монатик – найдорожчий співак України. Цей статус він поділяє з Олегом Винником

Напередодні новорічних свят гонорар артистів за 50-хвилинний виступ на приватному заході становить 30 тис. євро, – пише Обозреватель

Зауважимо, що ще минулого року Олег Винник дещо відставав від свого конкурента в цій категорії. Гонорар Монатика порівняно з 2017-м не змінився, а ось секс-символ естради передумав щодо валюти, і якщо раніше співак приймав запрошення стати гостем приватного корпоративу за 30 тис. доларів, то сьогодні проведе з замовником ті ж 40-50 хвилин за 30 тис. євро.

До суми гонорару замовнику виступів потрібно забезпечити також побутові й технічні райдери — умови, необхідні для виступу та відпочинку артистів у гримерках, що також потребує кругленької суми. При цьому за декілька днів до Нового року сума гонорару може зростати.

До слова, українська поп-виконавиця Світлана Лобода очолила цьогорік рейтинг найбільш високооплачуваних зірок вітчизняного шоу-бізнесу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі танцюристи перемогли на міжнародних змаганнях у Словаччині
Наступна новина Стир біля будинку Голованя 30 років тому. РЕТРОФОТО
Останні новини
Схожі новини