Луцькі танцюристи перемогли на міжнародних змаганнях у Словаччині

Луцькі танцюристи перемогли на міжнародних змаганнях у Словаччині

Луцький клуб спортивного танцю «Троянда» Палацу учнівської молоді  виборов перемогу на міжнародних танцювальних змагань, що відбулись нещодавно у словацькому місті Братислава.

Участь у змаганнях взяли танцювальні колективи чотирьох країн – Чехії, Словаччини, Угорщини і України, які раніше вже були переможцями і чемпіонами у своїх країнах, – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

На розгляд суддів було представлено 19 різних номерів, серед яких три номери блискуче виконав танцювальний колектив «Троянди». У підсумку, в категорії «юніори» Кубку Європи, наші танцівники посіли перше місце.

«Ми очікували на високу оцінку рівня майстерності нашого танцювального колективу», – розповів тренер та керівник клубу «Троянда» Сергій Кравчук.

«Наші танцівники нещодавно вже показали відмінний результат на змаганнях у Франції, на фестивалі «Молода Гвардія» та численних інших танцювальних турнірах. Ми, як завжди, дуже активно тренувалися, тож кращий результат став підтвердженням професіоналізму наших учасників», – зазначив чоловік.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Укрзалізниця» призначить 30 додаткових поїздів на свята
Наступна новина Лучанин Монатик - найдорожчий співак України
Останні новини
Схожі новини