Лучанина, який вимагав інтимні фото у дітей, взяли під варту

Лучанина, який вимагав інтимні фото у дітей, взяли під варту

Луцький міськрайонний суд відправив під варту на два місяці лучанина, якого підозрюють в розповсюдженні дитячої порнографії.

Про це розповів Суспільному начальник відділу протидії кіберзлочинності Андрій Паленко.

Вік дітей з якими листувався чоловік правоохоронці не вказують. Зазначають, що нині відомо про два факти злочину, задокументували ще кілька.

62-річного чоловіка затримали у припаркованій поруч з будинком автівці на проспекті Соборності. Правоохоронці оприлюднили відео затримання.

Нагадаємо, літній чоловік обирав собі жертв, створюючи в соціальній мережі фіктивні облікові записи, та долучався в друзі до малолітніх осіб. Після цього лучанин листувався з неповнолітніми на інтимні теми, пропонував різноманітні подарунки, вимагав від них створення фотографій оголених частин тіла та від себе надсилав фотозображення дітей з елементами дитячої порнографії. В поліції кажуть: потому чоловік виманював своїх жертв на особисті зустрічі.

Поліцейські провели обшуки у нього вдома та в машині - вилучили комп’ютерну техніку, накопичувачі інформації, мобільні телефони й банківські картки. Наразі його оголошено підозру. Йдеться про розповсюдження творів порнографічного характеру з неповнолітніми. Йому загрожує позбавлення волі на термін до 12 років.  Слідство триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ оновили перелік країн «червоної» зони
Наступна новина Кабмін виділив понад 125 млн грн на ліки від COVID-19. Їх ефективність недоведена
Останні новини
Схожі новини