Лукашенко, який допомагає бомбити Україну, закликає сусідів «жити дружно»

Лукашенко, який допомагає бомбити  Україну, закликає сусідів «жити дружно»

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, який дозволяє з території своєї країни запускати російські ракети по Україні, закликав сусідні країни "жити дружно".

Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на слова Лукашенка у Великодньому зверненні.

«Перебуваючи у цьому затишному, моєму улюбленому храмі, хотів би звернутися не лише до білорусів. Але насамперед до наших сусідів. Давайте берегти світ. Це зараз так актуально... Давайте жити дружно. Хотів би попросити своїх колег-політиків: давайте не створюватимемо нашим людям проблем, їх і зараз вистачає. Ви подивіться, що відбувається із сусідніми Литвою та Латвією, поляками.

Я про Україну в цьому випадку вже не говорю. Вони були такі щасливі, веселі. Жили у заможному світі, у них все було. Де вони сьогодні? Вони стоять уздовж кордону та просять нас, щоб ми їх пропустили до Білорусі. Хоча б гречаної крупи купити. Гаразд крупи – солі немає, солі просять у нас», – каже Лукашенко. 

Зазначимо, що Лукашенко з першої хвилини бере участь у війні. З Білорусі наступали російські військові та танки, щоночі звідти летять ракети.

Також Лукашенко неодноразово закликав Зеленського здатися, а також хотів брати участь у "переговорах" між Україною та Росією.

Читайте також: У звільненій від окупантів Бучі провели великодню службу. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У звільненій від окупантів Бучі провели великодню службу. ФОТО
Наступна новина ЗСУ звільнили від окупантів 8 населених пунктів на Херсонщині
Останні новини
Схожі новини