Луцьк і приєднані села отримали бюджет на 2022-ий рік

Луцьк і приєднані села отримали бюджет на 2022-ий рік
Фото ілюстративне

Луцькі депутати ухвалили бюджет громади на 2022-й рік. У ньому – майже 3 мільярди гривень.

Про це стало відомо у середу, 22 грудня, під час сесії Луцької міської ради.

Загалом в бюджеті Луцької громади на 2022-ий рік передбачено 2,98 мільярди гривень доходів. З них половину – 1,49 мільярда витратять на освіту, 50,6 мільйонів – на медицину, 94 мільйони – на соціальний захист, 141,8 мільйон – на культуру, 218 мільйонів – на житлово-комунальне господарство.

На ЦНАП витратять 29 мільйонів гривень, 144,8 мільйонів гривень нарахують департаменту фінансів, бюджету та аудиту Луцької міської ради, виконавчому комітету – 183,7 мільйонів гривень, департаменту молоді та спорту – 42,8 мільйони гривень, департаменту муніципальної варти – 23,5 мільйони гривень.

У бюджеті розвитку буде 450 мільйонів гривень. За ці гроші зокрема почнуть капітальну реконструкцію проспекту Відродження, оновлять обладнання «Луцьктепла», збудують стадіон на території школи №24, частково реконструюють сміттєвий полігон у Брищі, облаштують кілька скверів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інтернет-аптека – зручний варіант покупки ліків
Наступна новина Луцькі депутати просять у президента грошей на об’їзну дорогу
Останні новини
Схожі новини