За громадські проєкти лучани можуть проголосувати через термінали самообслуговування ПриватБанку

За громадські проєкти лучани можуть проголосувати через термінали самообслуговування ПриватБанку
Фото ілюстративне

Триває голосування за проєкти бюджету участі, які подали активні жителі Луцька. Усього вдібрали 46 проєктів на суму 3 мільйони гривень. А щоб «Громадський бюджет Луцька» змогли підтримати більше містян, ПриватБанк відкрив додатковий канал для голосування – в усіх терміналах самообслуговування банку.

Проголосувати у ТСО ПриватБанку можуть жителі Луцька, яким виповнилось 16 років.

Для можливості голосування необхідно пройти ідентифікацію у терміналі самообслуговування за допомогою будь-якої картки ПриватБанку або номера мобільного телефону, на основній сторінці меню скористатись кнопкою участі та зробити власний вибір у переліку, що з’явиться на екрані терміналу. 

Із проєктами можна ознайомитися тут.

Ті проєкти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані в наступному році. Проте перелік проєктів-переможців стане відомим одразу після завершення терміну голосування – вже 11 листопада. 

Луцьк – не єдине місто в Україні, де реалізована можливість голосування за громадський бюджет у терміналах самообслуговування ПриватБанку. Загалом до сервісу підключено понад 70 міст та об’єднаних територіальних громад із різних куточків України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Казковий краєвид, два поверхи, тепла підлога. Продають останню особливу квартиру у «Супернові»
Наступна новина Через аномально теплу погоду волинян атакують кліщі
Останні новини
Схожі новини