Інтернет-аптека – зручний варіант покупки ліків

Інтернет-аптека – зручний варіант покупки ліків

«Аптека 9-1-1» - це зручна медична інформаційна система, представлена ​​у вигляді електронного майданчика. Ознайомитися з усією інформацією можна за адресою https://apteka911.ua/. Це перший на сьогодні інформаційний майданчик, що призначається для організації доставки, а також для бронювання продукції з асортименту аптек.

«Аптека 9-1-1» - швидке онлайн бронювання медикаментів

Електронна система першою стала пропонувати вітчизняному споживачеві оперативне онлайн-бронювання продукції в сучасних аптеках. Було організовано високоякісний сервіс віддаленого консультування з різними сімейними лікарями.

На сайті проводиться миттєвий прийом заявок на медичні засоби з урахуванням такої державної програми як «Доступні ліки».

Медична електронна система активно співпрацює з найнадійнішими та перевіреними часом  аптечними закладами. Вони відповідально ставляться до кожного, без винятку, замовлення.

Скористатися сервісом «Аптека 9-1-1» рекомендується ще й з таких причин:

  • проект працює понад 7 років;
  • користувачам доступно більше 21 тисячі найрізноманітніших видів медичних препаратів;
  • у проекті задіяно понад 1100 аптек;
  • сайт щодня відвідує понад 300 тисяч людей;
  • користувачі можуть скористатися послугами будь-кого зі 100 професійних співробітників сучасного колл-центру;
  • щодня надходить понад 20 тисяч замовлень.

Сервіс буде і надалі розвиватися, а також удосконалюватися. Заплановано подальше розширення програм лояльності. Не виключається і можливість здійснення автоматизації.

А зробити замовлення дуже просто. Досить зайти на сайт, знайти потрібну продукцію та оформити заявку. Надалі залишається тільки отримати препарати та залишити власний відгук.

Бажаєте придбати оригінальні медичні препарати за доступною ціною? Потрібно скористатися послугами швидкого бронювання медикаментів? Тоді сучасна «Аптека 9-1-1» стане ідеальним помічником.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У парк 900-річчя Луцька хочуть вкласти 40 мільйонів гривень
Наступна новина Луцьк і приєднані села отримали бюджет на 2022-ий рік
Останні новини
Схожі новини