Луцьк може залишитися без гарячої води через борги, - Луцьктепло

Луцьк може залишитися без гарячої води через борги, - Луцьктепло
Фото ілюстративне

З 24 лютого державне комунальне підприємство "Луцьктепло" не отримує повної оплати за спожиті комунальні послуги. Існує загроза припинення постачання гарячої води лучанам.

Про це повідомляють на офіційній Facebook-сторінці підприємства, – пише Суспільне.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці підприємства.

Населення від початку року заборгувало за послугу з постачання теплової енергії та гарячої води понад 36 мільйонів гривень. Зокрема, в лютому фізичні споживачі не доплатили 5,7 мільйона гривень, а в березні – 9,9 мільйона гривень. Як наслідок, зазначають тепловики, накопичуються борги за постачання природного газу.

Окрім оплати енергоносіїв, на підприємстві триває підготовка до початку наступного опалювального сезону. "Луцьктепло" запланувало заміну теплових мереж, реконструкцію та ремонт котельного обладнання, оснащення більше сотні житлових будинків індивідуальними тепловими пунктами та засобами комерційного обліку теплової енергії.

"Від своєчасної оплати за спожиті комунальні послуги залежить підготовка до наступного опалювального сезону", — йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За незалежність України загинув волинянин Василь Ференці
Наступна новина На війні за Україну загинув воїн з Волині
Останні новини
Схожі новини