Луцьк отримав ще чотири нові тролейбуси

Луцьк отримав ще чотири нові тролейбуси

Луцьку передали ще 4 нові тролейбуси зі складального цеху автозаводу «Богдан». Тепер місто має 10 таких транспортних засобів.

Про це повідомив у фейсбуці міський голова Ігор Поліщук.

За його словами вони вийдуть на маршрути вже наступного тижня.

«І таким чином, ми маємо вже 10 нових тролейбусів – комфортних, екологічних, економічніших, ніж тролейбуси старого зразка», – зауважив мер.

Він запевнив, що до кінця серпня місто матиме 29 таких тролейбусів, і вони зможуть замінити близько 70-80 маршруток «Богдан».

Ігор Поліщук додав, що ці нові 4 тролейбуси поїдуть у мікрорайони, де ситуація із громадським транспортом найбільш проблемна.

Нагадаємо, у квітні 2020 року Луцька міська рада підписала контракт щодо постачання 29 нових тролейбусів від згаданого підприємства. Кошти на них передбачили в міському бюджеті, також надійшов фінансовий транш від Європейського інвестиційного банку.

Два такі тролейбуси вже виїхали на луцькі дороги у жовтні. Згодом, наприкінці січня 2021-го, місто отримало ще чотири тролейбуси.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Просять збільшити вартість проїзду у луцьких маршрутках для тих, хто платить готівкою. Петиція
Наступна новина «Думаю, на цьому тижні вже зробимо перше щеплення», – Степанов про вакцинацію від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини