Луцька компанія Modern Expo розробила мобільну станцію дезінфекції. Чим вона цікава?

Луцька компанія Modern Expo розробила мобільну станцію дезінфекції. Чим вона цікава?

Компанія Modern Expo презентувала розроблену нею мобільну станцію дезінфекції. Новий продукт з’явився – на вимогу часу. В рамках власної соціальної ініціативи незабаром компанія встановить три такі станції у трьох луцьких лікарнях.

«Новий продукт компанія Modern Expo - глобальний виробник і постачальник комплексних ритейл-рішень - розробляла на вимогу обставин, проте фінальна мета вийшла за їхні рамки. Часи епідемії минуть, але потреба у гігієні залишиться. Modern Expo взяла за ціль зробити дезінфекцію не лише зручною і доступною, а й мастхевом усіх соціальних просторів. Органічним доповненням інтер’єру та зручним інструментом користування», - повідомили в Modern Expo.

Коли дезінфекція стає безкомпромісним правилом, важливо створити умови для його дотримання. Де помити руки у банку? Як потурбуватися про особисту гігієну в поштовому відділенні? Нова розробка Modern Expo вже зараз готова стати вирішенням цих питань.

Мобільна станція дезінфекції Saner обладнана сенсорним розпилювачем антисептичної рідини та диспенсером для серветок.

Взаємодія є простою та інтуїтивно зрозумілою. Можливі два сценарії користування: власне безконтактна гігієна рук або ж очищення поверхонь за допомогою серветок.

Змінні елементи живлення гарантують автономність роботи станції та можливість LED-підсвітки зони дезінфекції.

Як інформують виробники, Saner можна використовувати в абсолютно різних місцях: від магазинів і лікарень до кінотеатрів  та міських зупинок. Станція може бути інтегрована у стелажну систему чи поштовий термінал, або ж встановлена як самостійне обладнання. Окрім того, наявність коліс дозволяє оперативно переміщувати її у потрібне місце.

Вага однієї такої станції – 35 кг. Обладнана вона диспенсером із сухими серветками, місцем для додаткового рулону серветок, автоматичним сенсорним  дозатором рідини (з гелем не працює). 1 літра рідини достатньо на 2500 порцій. Дозатор працює автономно від 8 батарей типу АА.

Незабаром Modern Expo  встановить три автоматичні станції дезінфекції у трьох луцьких лікарнях: Волинській обласній інфекційній лікарні, обласній клінічній та обласній дитячій.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нові хворі на коронавірус: в Україні плюс 477, на Волині плюс 15
Наступна новина Новий очільник геокадастру на Волині причетний до скандалу у луцькому парку
Останні новини
Схожі новини