Міжнародна компанія Modern-Expo розпочала нове виробництво

Міжнародна  компанія Modern-Expo розпочала нове виробництво

Початок 2019 став особливим для Modern-Expo.

Окрім ребрендингу також стартувала кампанія з продажу холодильних шаф для напоїв у мережі гіпермаркетів «Епіцентр», – йдеться на офіційному сайті підприємства

Сьогодні ботлери Modern-Expo вже представлені у Києві, Чернівцях, Івано-Франківську, Луцьку, Миколаєві, Одесі та Рівному.

Холодильні шафи для напоїв Modern-Expo —  нова особлива продуктова лінійка, яка вперше з’явилась на ринку. Ботлери призначені для охолодження, демонстрації та продажу напоїв, презентації бренду і його комунікації з покупцем. 

Читати також: Modern-Expo розпочала ребрендинг

Завдяки вбудованому холодильному агрегату вони ідеально пасують великим і малим торговим залам. Двері з гартованого скла та корпус з оцинкованого металу — це гарантована надійність конструкції. 

За умови правильної експлуатації холодильні шафи не потребують підключення до каналізації — вони повністю автономні та мобільні. Під час виробництва використовуються комплектуючі лише провідних виробників: SEST LU-VE (Італія), Danfoss (Данія), Embraco (Бразилія), Tecumseh (США), Elco (Італія), Ebm-papst (Німеччина), TEH Irca (Італія), Eaton (США), Relpol (Польща), Everel (Італія), Finder (Італія). 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 26 березня. ФОТО
Наступна новина На Великдень «Укрзалізниця» призначила додатковий потяг на Волинь
Останні новини
Схожі новини