«Криза – це не лише небезпека, а й можливість», – гендиректор Modern Expo

«Криза – це не лише небезпека, а й можливість», – гендиректор Modern Expo

Генеральний директор міжнародної компанії «Modern-Expo», одного з найбільших волинських експортерів, Петро Пилипюк підбив підсумки діяльності роботи свого підприємства у 2020-му. Попри пандемію, констатував він, минулий рік виявився для компанії найбільш вдалим за останні 5 років у фінансовому плані.

Про це стало відомо із допису Петра Пилипюка у фейсбуці.

«Мабуть, для нас по-справжньому підходить поширений на заході переклад терміну «криза», що з китайської мови означає «небезпека», але й «можливість»! Ми всі відчули небезпеку насправді, адже ще до початку минулого року ніхто з нас навіть у найсміливіших думках не міг уявити, що на нас чекає попереду», – зазначив він.

Розпочався рік низкою успішних подій для підприємства: участь у міжнародному конкурсі в Лондоні, де презентували найбільшим торговельним мережам Великобританії інновації для рітейлу, світова виставка EuroShop 2020

Через пандемію і карантинні заходи плани підприємства у 2020 році неодноразово змінювалися, каже його керівник. 

При тому, що тут запровадили жорсткі протиковідні заходи безпеки ще до початку локдауну, місцева влада хотіла закрити підприємство

«Досі не зрозуміло, чи носили ці вимоги більше політичний характер, чи й справді, подібні запобіжні заходи видавалися єдиним правильним рішенням для місцевих чиновників на той час. Проте наш колектив відстояв своє право на працю. Так, ми продовжуємо працювати, але всі плани летять шкереберть», – йдеться у дописі.

У цей час клієнти почали згортати свої проєкти або й узагалі зупинялися в розвитку, пригадує Петро Пилипюк, адже рітейл переживав трагічні моменти не лише в Україні.

Проте уже з червня, стверджує бізнесмен, панічні думки на кшталт «Як утримати працівників компанії, коли кількість замовлень стрімко падає?» змінилися на запитання «Де і як швидко ми можемо знайти нових працівників, аби задовольнити попит?».

Як результат – у фінансовому плані 2020 рік виявився для компанії найбільш вдалим за останні 5 років, констатує керівник.

«Не подумайте, що ми хизуємось власними фінансовими здобутками на фоні складної економічної ситуації в цілому світі. Ні, ми лише розповідаємо, що зуміли знайти саме ті «можливості», котрі приховував 2020-й», – застерігає він. 

І пояснює, чому так сталося: відбулась завчасна підготовка до кризи, екстрена зміна стратегії, оптимізація і реорганізація процесів, поява нових продуктових лінійок, неймовірна ощадність, інновації, «друге дихання» системи Lean і багато інших цікавих антикризових інгредієнтів.

«Це все зрозуміло, але в чому ваш головний секрет?» – запитаєте ви. У фантастичній команді Modern Expo! Усі ці дії не були б дієвими, якби у нашій компанії не працювали відважні, амбітні, чесні, молоді, досвідчені, наполегливо-оптимістичні, невгамовні, відповідальні, чутливі, безстрашні, сучасні люди!» – підсумовує Петро Пилипюк і висловлює впевненість, що з такою командою компанія готова до будь-яких викликів.

Також він оприлюднив новий рекламний ролик компанії українською мовою. 


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу від коронавірусу одужало утричі більше людей, ніж захворіло
Наступна новина Ефективність вакцини від коронавірусу, яку закупить Україна, – менше ніж 60%, – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини