Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 26 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 26 березня. ФОТО

ДТП, п’яні водії, виявлені на Ягодині наркотики, п’яні діти, які розгулювали Луцьком, покарання вбивцям волинянки Катерини Литкіної – вівторок на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у вівторок, 26 березня.


Ранкова ДТП у Луцьку

Зранку у вівторок, 26 березня, на проспекті Волі у Луцьку зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos та ВАЗ. Відомо, що у результаті аварії ніхто не постраждав. Автівка Daewoo Lanos зазнала значних механічних ушкоджень. 

***

Волинські патрульні за день затримали чотирьох п’яних водіїв

На вулиці Клима Савури у Луцьку 58-річний водій порушив ПДР, мав ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка – 0, 50 проміле. Згодом виявили нетверезого водія мопеда на автодорозі М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече). І водій, і пасажир не мали шоломів, в обох були ознаки сп’яніння. Чергового нетверезого виявили на проспекті Василя Мойсея у Луцьку. Встановили, що він уже позбавлений права керування, бо раніше був упійманий нетверезим за кермом. Нетверезий водій трапився і ковельським патрульним на вулиці Зеленій. На усіх водіїв патрульні оформили протоколи.

***
На Ягодині пес допоміг митникам виявити наркотики

У пункті пропуску Ягодин волинські митники виявили у громадянина України порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на амфетамін. Водій - далекобійник, який виїжджав до Польщі, приховав її у кишені верхнього одягу. Речовина вилучена для проведення експертизи. 

***

Волинянина покарають за неправдивий виклик поліції

25 березня вночі на лінію «102» надійшло повідомлення про викрадення автомобіля «Infiniti» у Ковельському районі. Поліція ввела в дію план перехоплення та почала пошук викраденого транспортного засобу. З’ясувалося, що повідомлення про викрадення автотранспорту не відповідає дійсності, й факту крадіжки не було. Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 34-річний житель Ковеля. Заявник перебував у стані алкогольного сп’яніння. На нього склали адмінпротокол.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 24 березня. ФОТО

***

Луцькі патрульні виявили дітей, які нетверезими гуляли містом.

25 березня вдень, на проспекті Соборності, в Луцьку, патрульні помітили трьох підлітків, які йшли вулицею і голосно кричали та лаялись. Хлопці мали ознаки сильного сп’яніння. Юнакам 13, 14 та 16 років, один з них – сирота, якого доглядає бабуся. Усіх доставили у відділок поліції для встановлення детальних обставин по суті. На батьків і опікунку складено відповідні протоколи.

***

За спробу дати хабар поліцейському лучанину «світить» до 4 років

На автодорозі у селі Ратнів Луцького району поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Ford Transit», під керуванням 28-річного лучанина. Щоб уникнути відповідальності, лучанин хотів дати поліцейському хабар в розмірі 400 грн. Гроші поліція вилучила. Чоловікові закрожує до чотирьох років позбавлення волі.

***

У луцькій квартирі жінка поводилась агресивна і погрожувала підпалом

26 березня у будинку, що на вул. Винниченка, 49 жінка, поводилася агресивно, погрожувала підпалом. Поліції та рятувальникам довелося проникнути всередину квартири. Пізніше у патрульній поліції повідомили, що жінку оглянули медики, від госпіталізації вона відмовилася.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 25 березня. ФОТО

***

У Турійську виявили іноземців, які порушили правила перебування в Україні.

У Турійську виявили двох іноземців, які незаконно перебували в Україні. За клопотанням Турійського відділення поліції одного притягнуто до адмінвідповідальності. Іноземцю винесено рішення про примусове повернення з України.

***

Покарали вбивць волинянки Катерини Литкіної

Ковельський міськрайонний суд виніс вирок Максиму Терлецькому та Назару Статочнюку у справі вбивства неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної, яке було скоєне у ніч з 1-го на 2-ге серпня 2016-го року. Статочнюка засудили до 14 років 6 місяців позбавлення волі, Терлецького – 13 років 6 місяців. Обом врахують строк перебування під вартою.

Зазначимо, що неповнолітній було нанесено не менше 8-ми ударів тупим предметом, який не був віднайдений правоохоронцями. Під час слідчого експерименту Терлецький доповів, що дівчину били битою.


За повідомленнями прес-служб патрульної поліції Волині, Волинської митниці ДФС, поліції Волині, Турійського відділу поліції, та повідомлень видань ІА ВолиньPost, ІА Конкурент, БУГ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сніг у Луцьку: у соцмережах дивуються і жартують
Наступна новина Міжнародна компанія Modern-Expo розпочала нове виробництво
Останні новини
Схожі новини