Луцька лікарня отримала статус «Чиста лікарня - безпечна для пацієнта»

Луцька лікарня отримала статус «Чиста лікарня - безпечна для пацієнта»

Відтепер Луцька міська клінічна лікарня має статус «Чиста лікарня - безпечна для пацієнта». 

4 лютого отримали таку відзнаку 7 відділень лікарні, а ще 20 підтвердили цей статус, який отримали у 2015 році від Служби організації інфекційного контролю України (СОІК), – інформують на сторінці медзакладу.

Щоб отримати цей статус, відділення проходили гігієнічний аудит, навчання персоналу, встановлювали необхідні аксесуари. Також здійснювався контроль за виконанням рекомендацій. 

«Медичні сестри відділень професійно володіють комплексною системою гігієни рук медичного персоналу, дезінфекції та стерилізації виробів медичного призначення – фахівцем Асоціації СОІК було проведено тестування їхньої роботи. Програма «Чиста лікарня - безпечна для пацієнта», надзвичайно важлива для нашого лікувального закладу, тому що це - високий статус відповідності європейським стандартам чистоти та гігієни і кожен працівник відділення зробив свій вагомий внесок для отримання сертифіката. Це спільна заслуга керівництва лікувального закладу, завідувачів відділеннями, старших медичних сестер та усього медичного персоналу.», – йдеться у дописі.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині не змогли розглянути апеляцію школяра, якого засудили за продаж канабісу
Наступна новина Брищенський полігон зможе приймати сміття лише до 12 лютого, - екологи
Останні новини
Схожі новини