На Волині не змогли розглянути апеляцію школяра, якого засудили за продаж канабісу

На Волині не змогли розглянути апеляцію школяра, якого засудили за продаж канабісу
Фото ілюстративне

Апеляційний суд Волинської області не зміг сформувати колегію, яка розгляне апеляційну скаргу на вирок Ратнівського суду щодо засудження школяра до 6 років колонії за продаж канабісу.

Про це Громадському повідомив адвокат юнака Віталій Жуковський.

«Колегію Волинський апеляційний суд не зміг зібрати, оскільки суддів наявних є четверо, двоє з них вже брали участь у справі, зокрема надавали дозволи слідству на аудіо- та відеоспостереження за особою. Судді Волинського апеляційного суду відправили запит у Верховний суд, щоб той визначив, який суд в Україні розглядатиме апеляцію», — зазначив адвокат.

За його словами, наразі відомо, що Верховний суд визначив розгляд апеляції за Рівненським апеляційним судом. Хлопець перебуває у Луцькому СІЗО з 23 грудня.

Він залишатиметься під вартою, поки Рівненський суд ознайомиться зі справою та призначить засідання.

Нагадаємо, 16-річного Максима 23 грудня засудили до 6 років колонії за торгівлю наркотиками. Захист хлопця стверджує, що на незаконні дії його спровокували правоохоронці. Як повідомляв адвокат, у 15 років Максим почав спілкуватися з хлопцем Денисом, який працював на поліцію. Коли Максиму виповнилося 16, він попросив його знайти наркотики й передати їх знайомій. Потім таке відбулося ще раз, але того разу Максим стояв поруч, а продаж наркотиків здійснювала інша людина, розповів Жуковський.

До слова, луцький адвокат Артур Мартіросян вважає, що вирок цілком законний.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міст на Шевченка у Луцьку планують перекрити на рік
Наступна новина Луцька лікарня отримала статус «Чиста лікарня - безпечна для пацієнта»
Останні новини
Схожі новини