Луцька школа №1 відзначила 80-річчя

Луцька школа №1 відзначила 80-річчя

Луцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 відзначила 80-ту річницю.

Урочистості з нагоди ювілею відбулися 15 листопада у Палаці культури, повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

На дійство зібралися педагоги, випускники, учнівська молодь, ветерани педагогічної праці та багато інших почесних гостей. 

Розпочали захід із виконання гімну школи та перегляду відеофільму про історію та сучасне життя школи №1, яка була створена восени 1939 року на базі польської гімназії.

Під час урочистого вечора згадували усіх тих, хто творив шкільну родину: педагогів, директорів, талановитих випускників.

З нагоди 80-ї річниці Луцької спеціалізованої школи №1 педагогічному колективу закладу, який очолює Андрій Киця, оголосили подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, високі показники успішності здобувачів освіти, впровадження інноваційних методів навчання та виховання учнівської молоді.

Привітання супроводжувалися музичними і танцювальними концертними номерами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський нагородив медаллю водія з Волині
Наступна новина На війні з Росією загинув боєць волинської бригади
Останні новини
Схожі новини