Луцька школа № 27 може запрацювати з 1 вересня

Луцька школа № 27 може запрацювати з 1 вересня
джерело фото: ar.volyn.ua

У Луцькій міській раді розглянуть питання щодо затвердження статуту школи № 27.

Про це стало відомо 22 червня під час комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

«Ви бачите, яка ситуація зараз з 27 школою. Наразі, як такої, школи немає, але з 1 вересня її хочуть відкривати. Управлінню освіти було дуже непросто. Ми багато часу приділили, щоб підібрати сучасне обладнання та меблі. Нарешті ситуація зрушила з місця. Вже є тендери, 12 мільйонів знайшли депутати. Тому школа має шанс, аби функціонувати», - розповіла начальник управління освіта Зіновія Лещенко.

Читати також: Школу-довгобуд у Луцьку обіцяють відкрити 1 вересня

Вона зазначила, що управління не хоче стикнутися з проблемою, коли школа є, а керівника немає. Тому вже діє конкурс на цю посаду. ВІдтак, у липні заклад може отримати статут школи-інтернат.

Зіновія Лещенко попросила винести на комісію перед сесію затвердження статуту школи № 27, адже питання нагальне, бо вже подані тендери.

Депутати підтримали таку пропозицію, тож до розгляду цього питання повернуться в понеділок, 25 червня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати вимагають розслідування за фактом цинічного грабежу
Наступна новина У Луцьку комунальники викопали артилерійський снаряд. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини