Луцька «Волинь» програла ФК «Львів» з рахунком 0:4

Луцька «Волинь» програла ФК «Львів» з рахунком 0:4

День міста виявився для луцької «Волині» невдалим у протистояннях зі «Львовом». В першому таймі за фактично рівної гри львів’янам вдалося забити швидкий гол – Бруно Дуарте замкнув простріл зі штрафного з правого флангу та переправив «кулястого» у ближній кут воріт Віталія Неділька – 0:1.Про це пишуть на офіційному сайті клубу

Волиняни не відсиджувались у захисті та намагалися атакувати у відповідь, однак ударам не вистачало точності, як і вирішальним передачам на атакувальних гравців. А вже на 19-й хвилині ми могли пропускати вдруге – Віталій Неділько «завалив» у власній карній зоні гравця гостей, однак героїчно виправив свою помилку, відбивши пенальті від Сергія Вороніна!

Зрівняти рахунок у волинян могли Міха Горопевшек та Ігор Карпенко, які після флангових подач вигравали верхові дуелі у захисників «Львова» та пробивали по воротах головою – їх удари трохи розходилися з площиною воріт. А от львів’яни черговий стандарт використали: після навісу з кутового прапорця на лівому фланзі влучний удар головою вдався Жонатану – 0:2. З таким рахунком команди і пішли на перерву гри.

У «антракті» Андрій Тлумак зробив декілька замін, а забити вдалося знову гостям: після прострілу з правого флангу другим голом в матчі відзначився Бруно Дуарте.

Волиняни не відмовляли у бажанні йти вперед і забивати, однак м’яч просто вислизав із ніг «Хрестоносців» – це був явно не їх день.

Під завершення поєдинку уже Олександр Воробей пропустив ще один гол після «дуелі» з Вадимом Янчаком. 0:4 – прикра поразка на свято міста Луцька, яка, утім, має лише по-спортивному розізлити хлопців перед наступною грою чемпіонату України із «Балканами».

«ВОЛИНЬ» - ФК «Львів» – 0:4 (Бруно Дуарте, 7, 51, Жонатан, 33, Янчак, 87)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повний «нардеповий» кошик перців: волинська журналістка похизувалася зібраним врожаєм. ФОТО
Наступна новина Луцький депутат, екс-танкіст Сергій Шкода поділився спогадами про військову службу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини