Польща надала Україні термінал на пропускному пункті, що межує з Волинню

Польща надала Україні термінал на пропускному пункті, що межує з Волинню

Польща надала Україні в користування термінал на пропускному пункті "Дорогуськ", що межує з Волинською областю. Його будуть використовувати для доставлення гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє пресслужба Посольства України в Польщі, – пише ВолиньPost.

28 квітня у Міністерстві розвитку технологій Польщі пройшов форум "Польсько-Українські дні бізнесу". Під час зустрічі було повідомлено, що прем'єр-міністри Польщі та України Матеуш Моравецький та Денис Шмигаль підписали спільний меморандум про співробітництво в залізничній сфері.

В продовження такого співробітництва було підписано Меморандум про співпрацю Асоціації Української бізнесу в Польщі і Волинської військової адміністрації щодо надання в користування терміналу в Дорогуську для гуманітарної допомоги.

"Це лише початок, адже розвиток транспортної інфраструктури та прийняття рішення щодо знесення мит для українського експорту і лібералізації транспортних перевезень для українських експортерів – це перспектива розвитку таких терміналів", - наголошують у пресслужбі Посольства України в Польщі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьке районне управління поліції очолив Анатолій Близнюк
Наступна новина На Київщині колаборанти вбили двох цивільних за наказом окупантів
Останні новини
Схожі новини