Луцькі атовці стали чемпіонами з футболу в Західній Україні

Луцькі атовці стали чемпіонами з футболу в Західній Україні

Луцька команда «Волинь АТО» здобула першість Ліги учасників АТО у дивізіоні «Захід».

Про перемогу, яку вони вибороли 30 вересня, «Волинь АТО» написали на своїй сторінці у Facebook.

«Команда, яка складається виключно з ветеранів-учасників бойових дій на Сході України, стала чемпіоном Західної України, у непростій боротьбі випередивши доволі серйозних суперників: львівські команди «Західний Кордон» (минулорічних срібних призерів), «Леви ГУНП» та «Авіатор» з смт Новий Калинів Львівської області. 
Також 30 вересня відбулися ігри заключного, 22 туру західного дивізіону Ліги учасників АТО», – йдеться у дописі.

Як повідомляють на сторінці, у Львові луцькі футболісти-аматори зустрілися з командою Національної Академії Сухопутних військ – «Легіон АТО».

«В принципі, волиняни оформили чемпіонство ще минулого тижня, обігравши в гостях ФК 5 ОБ НГУ з Вараша Рівненської області, тож цей матч турнірного значення для волинян не мав, а от суперник у разі виграшу міг би покращити своє положення у підсумковій турнірній таблиці. Але гра закінчилися нічиєю - 1:1 (у «Волині АТО» голом відзначився Сергій Ткаченко)», – пишуть на сторінці.

Невдовзі після закінчення матчу, на стадіоні «Сокіл» у Львові, відбулася церемонія закриття змагань у західному регіоні та нагородження чемпіонів і призерів першості. Окрім кубку та золотих медалей, команда з Луцька отримала ще одну нагороду – півзахисник ФК «Волинь АТО» Аллен Кравченко отримав заслужений приз «Кращий гравець турніру»! 

У футбольному клубі зазначають, що найближчим часом їх чекає поїздка до Києва, де 6-14 жовтня проходитиме фінальна частина змагань Ліги учасників АТО: 24 кращих команди з усієї України виборюватимуть найголовніший трофей сезону – Кубок Героїв АТО. 

«Окрім удачі, ФК «Волинь АТО» також потребує фінансової підтримки, тож звертаємося до всіх, кому небайдужий волинський футбол, з проханням посильної допомоги хлопцям, які будуть представляти нашу область у столиці. З цього питання можна звертатися до капітана команди Манченко Віталія (тел. 093-747-16-99)», – пишуть на сторінці клубу.


Фото з офіційної сторінки ФФУАТО.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Легендарних «Соколят» Хурсенка спародіювали у «Лізі сміху». ВІДЕО
Наступна новина Курс валют на 2 жовтня: долар дешевшає, євро дорожчає
Останні новини
Схожі новини