Луцькі першокласники з інклюзивного класу побували в суді. ФОТО

Луцькі першокласники з інклюзивного класу побували в суді. ФОТО

Діти, які навчаються в інклюзивному 1-Г класі ЗОШ №20 міста Луцька побували з екскурсією у новому приміщенні Луцького міськрайонному суді, куди їх запросив сам голова суду – Михайло Квятковський.

«Керівник Луцького міськрайонного суду Михайло Семенович Квятковський разом з синами Богданом та Романом у грудні 2017 року підтримали проект "Кольоровий світ" і допомогли забезпечити інтеграційно-ігрове середовище дітям ексклюзивного (інклюзивного) 1-Г класу!», – йдеться у повідомленні на сайті класу в соцмережі Facebook. 

Тепер картина, яку намалював Іван Банацький, прикрашає кабінет Михайла Квятковського.

«Сьогодні Ваня разом з однокласниками їздив на екскурсію в Луцький міськрайонний суд. Екскурсію спільно з колегами провела керівник апарату суду Тимощук Наталя Михайлівна. Дітям показали залу судових засідань, дитячу кімнату, познайомили з заступниками голови суду! А скільки втіхи було побувати у кабінеті Михайла Семеновича і потримати в руках ключ від суду! Емоцій цілий феєрверк! Величезна подяка за таку незабутню екскурсію і гостинність Михайлу Семеновичу Квятковському та всім працівникам цієї важливої установи Волині!», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський фотограф показав, як 30 років тому ремонтували вулицю Лесі Українки. ФОТО
Наступна новина На Волині школярі у парку знайшли сумку, повну грошей, золота і документів
Останні новини
Схожі новини