Луцькі школярі пригостили солодощами бійців у військовому госпіталі. ФОТО

Луцькі школярі пригостили солодощами бійців у військовому госпіталі. ФОТО
Діти завітали у гості до бійців в госпіталь. Фото - Фейсбук

Перед початком новорічних свят учні 27 школи Луцька завітали в гості до бійців, які проходять лікування у військовому госпіталі, та подарували їм смаколики. 

Про це розповіла волонтерка Наталія Ариванюк на своїй сторінці у Фейсбук.

За її словами, солодощі діти випікали разом з батьками. 

«А знаєте, чому такою несподівано приємною була ця зустріч для бійців? Бо в госпіталі зараз надзвичайно тихо — відвідувачів дуже мало. І ще менше доброчинців з подарунками до свят. Скажете всі втомились, вичерпали ресурси, народ збіднів.... не зовсім так, зайдіть в супермаркети і подивіться на черги, те ж саме з шматьйом, бьюті сферою...Всім набридла війна, всі готуються до свят.  Але куди подіти тих, хто й досі страждає від наслідків війни, полону, хто досі не може позбутись жахливих спогадів та нічних кошмарів?» – висловилась вона.

Також учні цієї ж школи організували благодійний ярмарок для Дня Святого Миколая. Дітям вдалось зібрати 14 060 гривень. Їх запланували розділити між дітьми, батьки яких загинули в АТО та хворою дитиною, що навчається в цій же школі.

«Ці дітки і їх батьки, вчителі показали всім чудовий приклад — треба без постів і будь-яких нагадувань, прийти і подякувати тим, хто береже наш мир та спокій», – підсумувала волонтерка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком можна купити таунхауси з відтермінуванням на 3 роки
Наступна новина «Для конкурентів Порошенка у мене сумна новина». БЛОГ
Останні новини
Схожі новини