Луцькі служби таксі пояснили, чому їхні авто не приїздять на виклики

Луцькі служби таксі пояснили, чому їхні авто не приїздять на виклики

Служби таксі «Морячок» та «579» прокоментували, чому лучани не могли скористатись їхніми послугами кілька днів тому та чому їхні автомобілі не завжди приїжджають на виклики.

Про це вони розповіли у коментарі «Першому».

У таксі «579» проблеми з обслуговуванням пов’язали із проведенням у Луцьку фестивалю «Бандерштат».

«Коли іде великий концерт і дуже велика кількість людей викликає одночасно таксі, як би ми не хотіли, навіть якщо у нас буде півтори тисячі машин, це фізично неможливо. У нас зареєстровано 855 машин, а учасників фестивалю було 14 тисяч. 100-відсоткового вивозу нема в жодній службі в принципі. Раніше у нас було 90-95 %, зараз він трошки зменшився, тому що сезон відпусток і збільшується кількість замовлення», – розповіла адміністратор Інна.

За її словами, у жодній службі міста, області, України немає 100-відсоткового вивозу, а найбільше викликів, коли погана погода і півміста затоплене водою. Тоді не можна виконати усі замовлення, оскільки «жодний водій не буде топити свою машину», особливо якщо поїздка вартуватиме 30-40 гривень, а вартість ремонту мотора обійдеться у 400-500 доларів.

«Машини приїжджають в середньому за 10 хв. Зазвичай 2-5 хвилин. Або якщо замовник на окраїні міста, то туди авто їдуть трохи довше. Будь-які скарги у нас розглядаються, у нас є сайт, прослуховуються розмови, як замовлялось таксі, куди, ким. Завжди беруться до уваги погодні умови, концерти. Взимку, якщо вулиці нерозчищені, яка машина туди заїде?» - каже адміністратор луцької філії «579».

Оператори, які приймають замовлення, розповіли, що часто таксі замовляють дівчата на високих підборах, які у дощ не хочуть іти пішки 200 метрів, а потім ще й скаржаться, чому так дорого.

Наявність скарг пояснюють тим, що жодна служба таксі у Луцьку не має стільки водіїв та замовлень, як у них. Також вони розповіли, що водії також багато скаржаться на пасажирів, мовляв, ті тікають, не розраховуються, платять менше, ніж треба, бо не вистачає грошей, є багато п’яних, які псують салони та б’ють вікна. Буває, що при замовленні автівки говорять, що мають з собою одну-дві валізи, а насправді їх більше.

Разом з тим керівництво всеукраїнської мережі «579» повідомило, що проведуть службове розслідування через інцидент з Дмитром Василенком, а про результати повідомлять згодом.

У службі таксі «Морячок» відкидають думку про те, що це був саме їхній клієнт.

«Частина людей думає, що «Козачок» чи «579» – наші фірми. Коли до нас дзвонить людина і каже, що вона нас викликала, ми шукаємо замовлення і бачимо, що його немає, коли запитуємо, якої форми була фішка, з’ясовуємо, що зовсім не наша фірма.

Люди думають, що у нас декілька фірм, тому так говорять. Насправді якщо могло не бути автомобіля вільного, це не є протизаконно і абсолютно нормальна річ, якщо нема автомобіля вільного. А на автостанції у нас стоянки нема взагалі, то водії там стояти не можуть. Нашого таксі там за 10 років ніколи не стояло.  У нас є стоянки біля «Там Таму» і біля РАЦСу», - пояснила виконавчий директор «Морячок таксі» Оксана Булахова.

Вона не виключає, що може бути таке, що таксист їхньої служби у той момент був на автостанції, бо привозив іншу людину.

«Може бути таке, що людина завезла висадити когось і в той момент хтось підійшов, він не встиг відмітитись і не встиг почути по рації, що є таке замовлення. А коли людина телефонує і каже, що за дві хвилини треба кудись під’їхати, ви самі розумієте, що за дві хвилини машина нікуди не зможе доїхати. Ми тоді кажемо, що у нас автомобіля за дві хвилини до вас немає», – додала виконавчий директор.

Вона також наголосила, що їхня служба не розсилає смс-повідомлень клієнтам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донбасі загинув волинянин
Наступна новина З’явилася карта фестивалю ZaxidFest
Останні новини
Схожі новини