Луцькі зупинки хочуть облаштувати у єдиному стилі. Показали проєкт

Луцькі зупинки хочуть облаштувати у єдиному стилі. Показали проєкт
Проєкт зупинки

У Луцьку зупинки хочуть облаштувати у єдиному стилі – архітерктори уже розробили відповідний проєкт, що передбачає зокрема вбудований магазин.

Про це повідомив у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

За його словами, такоє проєкт передбачає можливість у такій споруді розмістити громадську вбиральню, газетний кіоск, термінал CityCard, банкомат або термінал банку.

«У нашому місті таких зупинок налічується 77 одиниць. На абсолютну більшість з них підприємцями в кінці 2000-х років через відповідні схеми оформлене право власності як на нерухоме майно. Тому демонтувати їх немає можливості.

Абсолютна більшість цих зупинок псують зовнішній вигляд нашого міста, виглядають вкрай неестетично, обшиті вагонкою або металопрофілем в стилі "євроремонту" 90-х, вікна наглухо заклеєні рекламою», – зауважив Поліщук.

Тому у планах міської влади – збирати власників таких зупинок та рекомендувати облаштовувати їх саме в такому єдиному для усього міста стилі.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Тим підприємцям, які не погоджуватимуться осучаснювати зовнішній вигляд своїх споруд та приводити їх до ладу, не буде продовжено договір оренди земельної ділянки та через суд вирішуватиметься питання про скасування права власності», – додав посадовець.

Читати також: Показали, яка буде вбиральня у Центральному парку Луцька


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку офіційно запрацювали дитсадки. Фото
Наступна новина У Луцьку приватна школа ThinkGlobal влаштовує День відкритих дверей. Про що говоритимуть?
Останні новини
Схожі новини